[Alpenvereinskarten] [Kompass Kaarten] [Nelles Maps] [Tabacco Kaarten] [* Kokogrove Chalets Seychellen *]

Home

(Reis)literatuur

Afghanistan

Afrika continent

Albanië

Algerije

Amerika continent

Andorra

Angola

Antarctica

Antigua Barbuda

Argentinië

Armenië

Aruba

Australië

Azerbeidzjan

A z i ë

Bahamas

Bahrein

Bangladesh

Barbados

België

Belize

Benin

Bermuda

Bhutan

Birma (Myanmar)

Bolivia

Bonaire

Bosnië-Herzegovina

Botswana

Brazilië

Brunei

Bulgarije

Burkina Faso

Burundi

Cambodja

Canada

Canarische Eilanden

CAR Centr Afr Rep

Cayman Islands

C h i l i

C h i n a

Colombia

Comoren

Congo Brazzaville

Congo Kinshasa

Cook Islands

Costa Rica

C u b a

Curaçao

Cyprus

Denemarken

Djibouti

Dominica

Dominicaanse Rep

Dubai & AbuDhabi (VAE)

Duitsland

Ecuador

Egypte

El Salvador

Equatoriaal Guinea

Eritrea

Estland

Ethiopie

Europa

Faerøer

F i j i

Filippijnen

Finland

Frankrijk

Frans Guyane

Gabon

Gambia

Georgië

Ghana

Grenada

Griekenland

Groenland

Groot-Brittannië

GB Londen

GB Schotland

Guadeloupe (F)

Guatemala

Guinée

Guinée Bissau

Guyana

Haiti

Honduras

Hongarije

Hong Kong

Ierland

IJsland

I n d i a

Indonesië

Irak Iraq

I r a n

Israël

Italië

Ivoorkust

Jamaica

Japan

Jemen

Jordanië

Kaapverdië

Kameroen

Kazachstan

Kenia

Kirgizië

Koeweit

Kosovo

Kroatië

L a o s

Lesotho

Letland

Libanon

Liberia

L i b i ë

Litouwen

Luxemburg

Madagascar

Malawi

Malediven

Maleisië

M a l i

Malta

Marokko

Martinique

Mauritanië

Mauritius

Mayotte

Mexico

Moldavië

Mongolië

Montenegro

Mozambique

Namibië

Nederland

NL Geschiedenis

NL Utrecht

Nepal

New Caledonia

Nicaragua

Nieuw-Zeeland

Niger

Nigeria

Noord-Korea

Noord-Macedonië

Noorwegen

Oekraïne

Oezbekistan

Oman

Oostenrijk

Pakistan

Palau

Palestina

Panama

Papua New Guinea

Paraguay

Peru

Polen

Portugal

Puerto Rico

Qatar

La Réunion (F)

Roemenië

Rusland

Rwanda

Saint Lucia

Saint Vincent

Samoa

São Tomé e Principe

Saudi Arabië

Senegal

Servië

Seychellen

Sierra Leone

Singapore

Sint Maarten

Slovenië

Slowakije

Solomon Islands

Somalië Somaliland

Spanje

Spitsbergen

Sri Lanka

Sudan & Zuid Sudan

Suriname

Swaziland

Syrië

Tadzjikistan

Tahiti

Taiwan

Tanzania

Thailand

Timor-Leste

Togo

Tonga

Trinidad

Tsjaad

Tsjechië

Tunesië

Turkmenistan

Uganda

Uruguay

Vanuatu

Venezuela

Verenigde Staten

Vietnam

Virgin Islands

Wereld

Witrusland

Zambia

Zimbabwe

Zuid-Afrika

Zuid-Korea

Zweden

Zwitserland

Catalogus

Astronomie

Gezondheid

Vogelboeken

ntv

Disclaimer

Contact

Turkije

Falkland Islands

 
 
 
C u r a ç a o
 
reisboeken en landkaarten
zie rechterkolom voor bestelinformatie
 
 
 
 
reisgidsen:
 
*  GURCHOM, J van - Dit is Curaçao 2022, uitgebreide en praktische reisgids, uitg.: Good Time Concepts (okt.2021), ISBN 9789492598226, paperback, 192 blz., formaat 12X16,5cm,  €20,95
Op vakantie naar Curaçao? Deze reisgids bevat maar liefst 192 pagina's met uitgebreide en praktische informatie. Of je nu gaat voor de paradijselijke stranden, de mooiste duikspots of het bruisende nachtleven; met deze reisgids op zak leer je alle kanten van Curaçao kennen. Achter de witte stranden en wuivende palmbomen gaat een veelzijdige natuur en cultuur schuil. We nemen je aan de hand van overzichtelijke plattegronden en avontuurlijke routes mee naar bekende en minder bekende plekken. De routes kun je eenvoudig op je telefoon in Google Maps openen. We laten je onder meer zien waar je het beste kunt duiken, hiken, fietsen en surfen. Maar ook waar je de lekkerste stoba’s eet, welke musea je niet mag missen, waar je de gezelligste happy hours vindt en het beste kunt shoppen.
Wil je alvast in de vakantiestemming komen en de typisch Curaçaose eilandsfeer proeven? Met de code uit deze reisgids kun je online een unieke videoreportage bekijken.
Deze reisgids is volledig herzien. Kortom, als je niets wil missen en Curaçao écht wil leren kennen, stop dan deze reisgids alvast in je rugzak.
---> Deze reisgids bestellen? Zie de bestelinfo bovenaan de rechterkolom van deze pagina <
 
*  HELM, Rien van der - Capitool Reisgids Nederlandse Antillen, uitg.: Van Reemst/Unieboek (mei 2016), ISBN 9789000342037, gebonden/flexicover, geheel in kleur op luxe papier, bevat meer dan 600 kleurenillustraties, 240 blz., UITVERKOCHT - NIET MEER LEVERBAAR
Door de combinatie van visuele uitbundigheid in de vorm van driedimensionale tekeningen van bezienswaardigheden en heel veel kleurenfoto's én praktische bruikbaarheid door middel van verhelderende kaarten en compacte teksten onderscheiden de Capitool Reisgidsen zich van alle andere.
De Capitool Reisgidsen bevatten heel veel foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden en driedimensionale beelden van historische wijken. Met ook restaurants, accommodatie en vervoer.
 
 
 
 
*  DERKSEN, Guido - Dominicus: Aruba, Bonaire en Curaçao uitg.: Gottmer (aug.2017), ISBN 9789025764005, paperback, 250 blz., UITVERKOCHT - NIET MEER LEVERBAAR
Deze reisgids beschrijft Aruba, Curaçao en Bonaire tot in details. Het boek begint met algemene achtergrondinformatie over dit bijzondere stukje Koninkrijk der Nederlanden, dan volgen de bezienswaardigheden van elk eiland afzonderlijk en het boek eindigt met alle praktische informatie die nodig kan zijn voorafgaand aan en tijdens een reis naar één of meer van de eilanden.
Aruba, Curaçao en Bonaire verdienen hun faam als heerlijke vakantiebestemming aan de goedlachse bevolking, het fantastische klimaat, de blauwe Caribische Zee, de fraaie stranden en de vele activiteiten die je er kunt ondernemen. Hoewel ze vaak in één adem worden genoemd, hebben Aruba, Curaçao en Bonaire elk hun eigen sfeer en aantrekkingskracht. Aruba heeft prachtige witte stranden en een bruisend uitgaansleven, Curaçao heeft bijzondere koloniale architectuur en intieme blauwe baaien, Bonaire biedt rust, natuur en prachtige koraalriffen. De drie eilanden heten de bezoekers hartelijk welkom: bon bini!
 
 
*  HEETVELT, Angela - Curaçao Aruba Bonaire [serie: ANWB Extra], uitg.: ANWB (2018), ISBN 9789018043162, pocketformaat, 120 blz., €14,50
Ontdek Aruba, Bonaire en Curaçao met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Curaçao Aruba en Bonaire! Het hele jaar zon, volop stranden, een prachtig blauwe zee en fleurige huizen. Hierdoor zijn deze eilanden de perfecte bestemmingen voor een heerlijke zonvakantie. De compacte ANWB Extra reisgids Curaçao Aruba en Bonaire biedt naast diverse routes op de eilanden en veel praktische tips over hotels en vervoer ook 15 inspirerende bezienswaardigheden die je tijdens je vakantie niet mag missen. Ga op zoek naar flamingo's op Curaçao, rijdt langs oude mijnen en huizen op Aruba of ga duiken in het Bonaire National Marine Park. Deze kleine reisgids past gemakkelijk in de handtas en heeft een handige uitneembare kaart met daarop de beste tips voor winkelen, eten en drinken en uitgaan.
---> Deze reisgids bestellen? Zie de bestelinfo bovenaan de rechterkolom van deze pagina <
 
 
 
*  POSSEL, Petra - Reishandboek Curaçao: praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden, uitg.: Elmar (3e ed.mei 2022), ISBN 9789038928524, paperback, 168 blz., €18,99
Neem het Reishandboek Curaçao mee op vakantie en je kan alles op dit Caribische eiland ontdekken. Deze reisgids geeft je veel informatie over de bezienswaardigheden en de geschiedenis van het eiland.
Het Reishandboek Curaçao geeft je veel informatie over de bezienswaardigheden en de geschiedenis van het eiland. Ook tips voor accommodaties, informatie over de cultuur en flora en fauna komen ruimschoots aan bod. Door de handige en duidelijke plattegronden kan je makkelijk je weg vinden op het eiland. De voertaal in Curaçao is Papiaments maar met Nederlands kan je je ook prima redden. Om toch een aantal woorden Papiaments te kunnen spreken bevat deze reisgids een compacte woordenlijst. Kortom, een ideale reisgids boordevol informatie en tips over het schitterende Curaçao. Zonvakantie Curaçao Curaçao, het grootste ABC-eiland, ontvangt jaarlijks steeds meer bezoekers. Dat heeft alles te maken met het heerlijke klimaat, de stranden, de diepblauwe zee met koraalriffen en prachtige vissen en de architectonische schoonheid van Willemstad. Daarbij is het eiland een bruisende melting pot. De bevolking, de taal, de keuken en de cultuur zijn een bijzondere mix van Afrikaanse, Zuid-Amerikaanse en Europese invloeden.
Tips voor accommodaties, informatie over de cultuur en flora en fauna komen ruimschoots aan bod. Door de handige en duidelijke plattegronden kan je makkelijk je weg vinden op het eiland.
De voertaal in Curaçao is Papiaments maar met Nederlands kan je je ook prima redden. Om toch een aantal woorden Papiaments te kunnen spreken bevat deze reisgids een compacte woordenlijst.
---> Deze reisgids bestellen? Zie de bestelinfo bovenaan de rechterkolom van deze pagina <
 
* VRIEND, Ellen de - Curaçao: verrassend veelzijdig eiland, uitg.: Edicola|PassePartout (april 2021), ISBN 9789493160903, paperback, €24,50
Het op ongeveer 7800 kilometer van Nederland en België liggende Curaçao is één van de mooiste eilanden van de Cariben. Het staat bekend om haar hagelwitte zandstranden, pastelkleurige huizen, azuurblauwe zee en schitterende duik mogelijkheden. Maar Curaçao is veel meer. Deze gids neemt je mee naar de leukste bezienswaardigheden van het eiland.. De gezelligste markten, duikspots, activiteiten, musea, stranden, landhuizen, winkels, restaurants en parken. Maar ook de mooiste (auto) tochtjes komen aan bod en natuurlijk het ‘Amsterdam van het westelijk halfrond’ Willemstad met de ‘Hollandse’ architectuur, authentieke dorpjes, het onbewoonde Klein Curaçao ( op ongeveer 1 uur varen) en de Christoffelberg. Met Kleurrijk Curaçao op zak ontdek je de mooiste plekken van het prachtige Caribische eiland.
Ellen de Vriend is al tientallen keren op Curaçao geweest. Het was liefde op het eerste gezicht. Ze is journalist, eindredacteur en thrillerschrijfster en fotografeert veel. Ze heeft veel insider tips en laat bij voorkeur de onbekende rijkdommen van het kleurrijke eiland zien.
---> Deze reisgids bestellen? Zie de bestelinfo bovenaan de rechterkolom van deze pagina <
 
*  SAMBEECK, Fleur van - Next Stop Curaçao: ontdek de mooiste plekken en leukste hotspots, uitg.: LaVida Curaçao (juni 2022), ISBN 9789090360393, gebonden, 192 blz., formaat ca.15,5X21,5cm,  €24,95
Next Stop Curaçao is niet het eerste reisboek dat over het eiland is geschreven, maar wel het enige met insider tips voor een onvergetelijke vakantie op het tropische Curaçao. Fleur, Kim en Susanne laten je in Next Stop Curaçao het eiland zien zoals zij het beleven. Ze hebben elk een unieke band met Curaçao. Fleur is er geboren, Kim heeft hier haar tienerjaren doorgebracht en Susanne woont al een groot deel van haar leven op dushi Kòrsou. ‘Het eiland zit in ons hart. We weten waar je moet zijn voor een heerlijke tijd op het leukste eiland van het Caribisch gebied. Vrienden, collega’s, kennissen en soms zelfs vreemden – eigenlijk iedereen die ons op de een of andere manier weet te vinden – vraagt om advies voor een onvergetelijke vakantie op Curaçao. Ze hebben gelijk, want met onze insider tips leer je het eiland veel beter kennen. En we hebben er veel! Zoveel dat we besloten er een boek van te maken.’ – Fleur, Kim & Susanne Curaçao gezien door de ogen van een young professional, een student en hun moeder die er al in de jaren negentig naartoe trok. Alle drie laten ze op geheel eigen wijze zien hoe fantastisch mooi hun geliefde eiland is. Next Stop Curaçao schetst een uniek beeld van het prachtige eiland Curaçao met de mooiste plekken en leukste hotspots.
---> Dit boek bestellen? Zie de bestelinfo bovenaan de rechterkolom van deze pagina <
 
    
 
kookboeken:
 
*  SMEULDERS, Helmi - Het Caribische Kookboek: tropische gerechten met een moderne twist, uitg.: Nieuw Amsterdam (juni 2020), ISBN 9789046827185, gebonden, 192 blz., formaat 19X23cm,  €25,99
De Caribische keuken barst van de tropische smaken en zomerse kleuren. In zonnegeel en azuurblauw presenteert chef Helmi Smeulders gerechten met tropisch fruit, knapperige groente en spartelverse vis.
Helmi woont al zo'n 20 jaar op Curaçao en runt daar een succesvol cateringbedrijf. Met creatieve toevoegingen geeft ze de eeuwenoude Caribische keuken een moderne twist.
In het kookboek staan bekende Antilliaanse all time favourites als bakbanaan en Johnny Cakes en verrassende gerechten voor onder meer ontbijt, barbecue en buffet.
Met Het Caribische kookboek waan je je op een tropisch eiland en geniet je van zomerse gerechten voor zwoele zomeravonden, intieme diners met vrienden en familie of een luie dag aan het strand.
'Helmi Smeulders heeft door haar bevlogenheid de Caribische keuken naar een hoger plan getild.Op geweldige wijze past zij het gebruik van lokale, verse ingrediënten toe in haar recepten.Wij vinden het fantastisch dat Nederland nu ook mag genieten van haar moderne Caribische maaltijden. Dus duik de keuken in met dit mooie kookboek, want dat Helmi haar vak verstaat, staat vast!’ – Jonnie & Thérèse Boer, De Librije ***
---> Deze reisgids bestellen? Zie de bestelinfo bovenaan de rechterkolom van deze pagina <<
 
 
 
geschiedenis:
 
*  JORDAAN, Han - Slavernij en vrijheid op Curaçao: De dynamiek van een achttiende-eeuws Atlantisch handelsknooppunt, uitg.: Walburg Pers (okt.2013), ISBN 9789057309236, paperback, 320 blz., formaat 241X169X31mm, €39,99
Curaçao bleek ongeschikt voor tropische plantagelandbouw. Slavernij en vrijheid op Curaçao beschrijft hoe het eiland zich tot een Atlantisch handelsknooppunt ontwikkelde met de slavenhandel als motor. De concentratie van de bevolking in het stedelijk gebied rond de haven, waar ook de helft van de slaven woonde, weerspiegelt deze economische gerichtheid. Stad en haven boden goede mogelijkheden voor slaven om geld te verdienen en zichzelf en vooral ook hun kinderen vrij te kopen. Gedurende de achttiende eeuw groeide de bevolkingsgroep van vrijgelaten slaven en hun vrijgeboren nakomelingen snel. Omstreeks 1790 waren de aantallen vrije niet-blanken en blanken vergelijkbaar. De blanken beschouwden de vrije zwarten en kleurlingen met een mengeling van verachting, achterdocht en angst. In blanke ogen vormden zij samen met de slaven één groep. Dit kwam tot uiting in de lokale wetgeving en leidde tot misstanden bij onder meer de rechtspraak. Desondanks wisten vrije niet-blanken een stevige positie binnen de Curaçaose economie te verwerven en zij werden onmisbaar bij interne ordehandhaving en defensie. Er ontstond een spanningsveld tussen gouvernement, blanke bevolking en de vrije niet-blanke groep. Toen het eiland eind achttiende eeuw werd meegezogen in een regionale maalstroom van maatschappelijke onrust en geweld op de schokgolven van de Franse en Haïtiaanse revoluties werd hieraan een dimensie toegevoegd.
---> Dit boek bestellen? Zie de bestelinfo bovenaan de rechterkolom van deze pagina <
 
*  DALHUISEN, Leo - Geschiedenis van de Antillen: Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius, Sint Maarten, uitg.: WalburgPers Algemeen|Amsterdam University Press (sept.2023), ISBN 9789462493674,  gebonden, 192 blz., €39,50
Geschiedenis van de Antillen brengt de complete geschiedenis tot leven van de zes Caraïbische eilanden die al eeuwenlang met Nederland verbonden zijn. Het is de meest actuele uitgave over zowel de bekendste eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao als over de vaak verwaarloosde geschiedenis van de Bovenwindse eilanden Saba, Sint Maarten en Sint Eustatius. Over de oorspronkelijke bewoners, de komst van de Spanjaarden en later van de Zeeuwen en Hollanders. Over slavernij, het verzet ertegen en de afschaffing daarvan, over het komen en gaan van olieraffinaderijen. Uiteraard komen ook de ontwikkeling van kolonie tot rijksdeel en het verkrijgen van de ‘status aparte’ en de status van Nederland­se gemeente aan bod. De gecompliceerde bevolkingssamenstelling, de onderlinge relaties tussen de zes eilanden en de betrekkingen met Nederland en andere landen worden belicht vanuit de Caraïbische context. Deze compleet herziene editie Geschiedenis van de Antillen. Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius, Sint Maarten bevat nieuwe onderzoeksgegevens en licht recente inzichten over dekolonisatie toe. Een team van Antilliaanse en Nederlandse auteurs en fotografen belicht niet alleen de economische, politieke en demografische aspecten; ruime aandacht krijgen ook het sociale en culturele leven en de natuur op de Antillen. Naast de grote lijnen is er speciale aandacht voor interessante of controversiële onder­werpen, zoals bijvoorbeeld Tula, de strijd om het Papiaments en racisme. Un buki dushi pa un i tur.
---> Dit boek bestellen? Zie de bestelinfo bovenaan de rechterkolom van deze pagina <
 
*  OOSTINDIE, Gert en Wouter Veenendaal - Ongemak: Zes Caribische eilanden en Nederland, uitg.: Prometheus (okt.2022), ISBN 9789044649260, paperback, geïllustreerd, ca.288 blz., €22,50
De zes Caribische eilanden in het Koninkrijk zijn al bijna vier eeuwen lang verbonden met Nederland. Daar zijn Antillianen zich heel goed van bewust, maar in Nederland ligt dit anders. Veel kennis over de eilanden is er niet, en er is ook geen sterk gevoel van saamhorigheid: ze worden misschien niet gezien als buitenland, maar ook zeker niet als binnenland. Ondanks de lange gezamenlijke geschiedenis is de gevoelsafstand altijd groot gebleven.
In Ongemak beschrijven Gert Oostindie en Wouter Veenendaal verleden, heden en toekomst van de band met Nederland en de eilanden. Deze band werd eeuwenlang bepaald door kolonialisme en slavernij, een verleden dat diepe sporen achterliet. De ontmanteling van de Nederlandse Antillen in 2010 werd gezien als een nieuwe start van de koninkrijksrelaties, maar inmiddels leven er over en weer veel teleurstellingen. Op basis van jarenlang onderzoek laten Oostindie en Veenendaal zien hoe verschillend er aan weerszijden van de oceaan over de koninkrijksrelaties wordt gedacht, waar de knelpunten in de relatie zitten en of en hoe het beter zou kunnen.
---> Dit boek bestellen? Zie de bestelinfo bovenin de rechterkolom van deze pagina <
 
 
 
landkaarten:
 
*  KASPROWSKI - Curaçao Road Map 1:55.000, uitg.: Midok (2016), ISBN 9791095793038, €16,95
The most up-to-date and only complete road map of Curaçao, as well as the entire Willemstad urban area on the reverse, spanning from the international airport to Spanse (Scale 1:18.500). Insets of the Willemstad center (Scale 1:8.000), Grote Berg (Scale 1:6.000), Tera Kora (Scale 1:6.000), Barber (Scale 1:6.000), and the island Klein Curaçao (Scale 1:55.000) are also included. All maps and insets come with thorough street indexes.
The map shows all the island's known roads and streets with their names, displays its many diving sites, and indicates an extensive set of biking routes and hiking trails.
 
*  ITM - Aruba Curacao Bonaire: Caribbean Cruising 1:80.000/1:3,2M r/v (r), uitg.: ITM (2022), ISBN 9781771290258, €13,95
 
*  BERNDSON Map, Curaçao Road Map 1:85.000, uitg.: Berndtson (versie 14.0), ISBN 9783865925039, bevat op de achterzijde overzichtskaart ABC-eilanden 1:1.000.000; Christoffelpark 1:50.000; hoofdwegenkaart Willemstad 1:35.000; Willemstad City (Otrabanda & Punda) 1:8.500; met register, geplastificeerd, UITVERKOCHT - NIET MEER LEVERBAAR
 
 
 
---> een landkaart bestellen? Zie de bestelinfo bovenaan de rechterkolom van deze pagina <
 
 
 
BOEKHANDEL INTERGLOBE
* * * Reisboekhandel INTERGLOBE, Vinkenburgstraat 7, 3512 AA Utrecht * * *
 
vlag van Curaçao
 
kaart van Curaçao
 
ligging van Curaçao
 
 
Bestellingen  Boeken en/of landkaarten bestellen is eenvoudig.
 
Stap 1: Selecteer en kopieer (Ctrl-C) de titelbeschrijving(en) van de publicatie(s) die u wilt bestellen.
 
Stap 2: Open uw emailprogramma via deze link en plak (Ctrl-V) de titelbeschrijving(en) in uw emailbericht. Vermeld ook uw naam en volledig adres. Vermeld als onderwerp: bestelling, gevolgd door een willekeurig door u te kiezen 6-cijferig nummer. Dit nummer is uw referentienummer.
 
Stap 3: Zend uw email-bestelling aan: bestel@interglobetravel.nl
 
Opmerking: als bovenstaande methode op uw computer niet lukt, kunt u uw bestelling natuurlijk ook via Hotmail, Yahoo, Gmail of een andere emaildienst aan ons zenden.
 
Stap 4: Maak het totaalbedrag van uw bestelling over op bankrekening
NL71 INGB 0005 31 80 28 ten name van Interglobe Utrecht. Vermeld bij 'Mededelingen' het  6-cijferige referentienummer (zie stap 2).
 
Wij berekenen binnen Nederland géén verzendkosten. Wij verzenden alleen binnen Nederland.
Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling zo snel mogelijk aan u verzonden.
Als uw bestelling niet direct kan worden geleverd ontvangt u per email bericht over de vermoedelijke leverdatum.
 
 
* * * * *
 
Boekhandel INTERGLOBE, niet alleen voor reisgidsen en landkaarten
U kunt bij ons elk leverbaar boek bestellen, dus ook boeken die niet op deze website staan vermeld. Romans, boeken over psychologie, kamerplanten, sport, thrillers, kunst, godsdienst… alles is mogelijk.
E-mail uw bestelling met zoveel mogelijk details (bijvoorbeeld auteur, titel, uitgever en/of ISBN) naar bestel@interglobetravel.nl , of bel ons op 06 5151 2010. U ontvangt van ons een prijsopgave. Na ontvangst van uw betaling op bankrekening
NL71 INGB 0005 3180 28  ten name van Interglobe Utrecht wordt het bestelde boek zo snel mogelijk toegestuurd of bij u bezorgd.
 
 
* * * * *
 
 
 
 
 
[HX2409HcT0711cXI1509cXXD2505]