[Alpenvereinskarten] [Kompass Kaarten] [Nelles Maps] [Tabacco Kaarten]

Home
Extra Etalage
Afghanistan
Afrika continent
Albanië
Algerije
Amerika continent
Andorra
Angola
Antarctica
Antigua Barbuda
Argentinië
Armenië
Aruba
Australië
Azerbeidzjan
A z i ë
Bahamas
Bahrein
Bangladesh
Barbados
België
Belize
Benin
Bermuda
Bhutan
Birma (Myanmar)
Bolivia
Bonaire
Bosnië-Herzegovina
Botswana
Brazilië
Brunei
Bulgarije
Burkina Faso
Burundi
Cambodja
Canada
Canarische Eilanden
CAR Centr Afr Rep
Cayman Islands
C h i l i
C h i n a
Colombia
Comoren
Congo Brazzaville
Congo Kinshasa
C u b a
Cook Islands
Costa Rica
Curaçao
Cyprus
Denemarken
Djibouti
Dominica
Dominicaanse Rep
Dubai & AbuDhabi (VAE)
Duitsland
Ecuador
Egypte
El Salvador
Equatoriaal Guinea
Eritrea
Estland
Ethiopie
Europa
Faerøer
F i j i
Filippijnen
Finland
Frankrijk
Frans Guyane
Gabon
Gambia
Georgië
Ghana
Grenada
Griekenland
Groenland
Groot-Brittannië
GB Londen
GB Schotland
Guadeloupe (F)
Guatemala
Guinée
Guinée Bissau
Guyana
Haiti
Honduras
Hongarije
Hong Kong
Ierland
IJsland
I n d i a
Indonesië
Irak Iraq
I r a n
Israël
Italië
Ivoorkust
Jamaica
Japan
Jemen
Jordanië
Kaapverdië
Kameroen
Kazachstan
Kenia
Kirgizië
Koeweit
Kosovo
Kroatië
L a o s
Lesotho
Letland
Libanon
Liberia
L i b i ë
Litouwen
Luxemburg
Madagascar
Malawi
Malediven
Maleisië
M a l i
Malta
Marokko
Martinique
Mauritanië
Mauritius
Mayotte
Mexico
Moldavië
Mongolië
Montenegro
Mozambique
Namibië
Nederland
NL Geschiedenis
NL Utrecht
Nepal
New Caledonia
Nicaragua
Nieuw-Zeeland
Niger
Nigeria
Noord-Korea
Noord-Macedonië
Noorwegen
Oekraïne
Oezbekistan
Oman
Oostenrijk
Pakistan
Palau
Palestina
Panama
Papua New Guinea
Paraguay
Peru
Polen
Portugal
Puerto Rico
Qatar
La Réunion (F)
Roemenië
Rusland
Rwanda
Saint Lucia
Saint Vincent
Samoa
São Tomé e Principe
Saudi Arabië
Senegal
Servië
Seychellen
Sierra Leone
Singapore
Sint Maarten
Slovenië
Slowakije
Solomon Islands
Somalië/Somaliland
Spanje
Spitsbergen
Sri Lanka
Sudan & Zuid Sudan
Suriname
Swaziland
Syrië
Tadzjikistan
Tahiti
Taiwan
Tanzania
Thailand
Timor-Leste
Togo
Tonga
Trinidad
Tsjaad
Tsjechië
Tunesië
Turkmenistan
Uganda
Uruguay
Vanuatu
Venezuela
Verenigde Staten
Vietnam
Virgin Islands
Wereld
Witrusland
Zambia
Zimbabwe
Zuid-Afrika
Zuid-Korea
Zweden
Zwitserland
Catalogus
Astronomie
Fotografie
Gezondheid
Maatschappij
Vogelboeken
ntv
Disclaimer
Contact
 
 
U t r e c h t
 
 
 
reisgidsen
 
* ENG, Henny van der & Fenna Riethof - 111 Plekken in Utrecht die je gezien moet hebben, uitg.: Thoth (3e ed. 2020), ISBN 9789068687257, paperback, ca.240 blz., €16,95
Utrecht kent vele verborgen schatten. Wel eens een expositie bezocht in een oorlogsbunker? Sprinkhanen gegeten in een oude fabriekshal of een ‘Mai Prima’ geproefd bij Roberto Gelato? ‘Geslamd’ op het Jansveld of een virtuele parachutesprong boven Waterlini gemaakt? En ken je alle attracties van het Máximapark?
Henny van der Eng en Fenna Riethof nemen je mee op een ontdekkingsreis die je tot onder de Utrechtse straatstenen en ver daarboven brengt. Ze wijzen de weg naar 111 bijzondere en onvermoede plekken, bieden de beste insidertips en tonen Utrecht op haar veelzijdigst.
|
|
|
 
 
* BURGER, Sabine en Alexander Schwarz - City Trip Utrecht, uitg.: Reise Know-How Verlag Peter Rump (2020), ISBN 9783831732326, paperback, 144 blz., bevat losse plattegrond van Utrecht-Centrum, formaat 11,5x19,5cm, [Duitstalig] €12,95
Deze up-to-date stadsgids is de ideale begeleider om zelfstandig alles over de vierde stad van Nederland te ontdekken: De belangrijkste bezienswaardigheden en musea van de stad, maar ook minder bekende attracties en wijken worden in detail beschreven.
De stad heeft fascinerende architectuur: prachtige middeleeuwse gebouwen, De Stijl, maar ook gedurfde constructies uit de 21ste eeuw.
Beschrijvingen van gevarieerde stadswandelingen en een fietstocht.
Suggesties voor ervaringen voor een korte trip.
Uitstapjes naar Kasteel de Haar, Kunstencentrum Herman van Veen en Huis Doorn.
Winkeltips van kleurrijke bloemenmarkten tot stijlvolle modewinkels.
De beste restaurants van de stad en allerlei interessante weetjes over de Nederlandse keuken.
Let op: deze gids is Duitstalig.
 
 
 
fietsgidsen Utrecht
 
*  BRINKE, Wim ten - Utrecht Fietsstad, uitg.: Odyssee Reisgidsen (juni 2020), ISBN 9789461230720, paperback, 96 blz., formaat 200x131x7mm,  €16,95
Fietsvriendelijke stad Utrecht is een van de meest fietsvriendelijke steden in de wereld. Je kunt er geweldig fietsen over een uitgebreid net van fietspaden en fietsstraten. En dat gebeurt in deze Odyssee Reisgids: zes routes brengen je als bewoner of bezoeker buiten de binnenstad. Van een museum met vondsten uit de Romeinse tijd tot bijzondere architectuur in het Utrecht Science Park, van het moderne Máximapark in Leidsche Rijn tot de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.
Natuurlijk fiets je ook langs binnenstadtoppers als de Dom en de grachten met hun unieke werfkelders. Maar vooral staan de sterren van de stadsrand in schijnwerpers.
Deze Odyssee fietsgids biedt: • Laat je verrassen door de sterren van de stadsrand • Over fietspaden, fietsstraten en rustige buitenweggetjes • Zes routes, van 20 tot 28 kilometer • Met tips voor terrassen en picknickplekken • Door parken en landgoederen van Utrecht.
 
 
*  TON, Anton - De Utrechtse Elfsteden Fietstocht, uitg.: Buijten en Schipperheijn (maart 2018), ISBN 9789058819772, ringband, 162 blz., €16,90
Een cultuur- en waterhistorische fietstocht van 203 km via fietsknooppunten in etappes van enkele tientallen kilometers langs weilanden, akkers, fruitboomgaarden, kastelen, buitenplaatsen, oude boerderijen, door bossen en over zandheuvels, maar vooral door middeleeuwse steden en langs oude rivieren, kanalen en weteringen.
Het was een verrassende ontdekking dat het ook in de provincie Utrecht mogelijk is om een elfstedentocht te fietsen; er zijn elf plaatsen in de provincie die zich stad mogen noemen op basis van in de middeleeuwen verworven stadsrechten.
Vermelding van kijkpunten, musea, overnachtingsadressen, horeca, winkels en fietsvoorzieningen.
 
 
 
 
wandelgidsen Utrecht
 
* BURGERS, Rutger & Rob Wolfs, Wandelen in Utrecht, uitg.: Gegarandeerd Onregelmatig (feb.2020), ISBN 9789078641803, paperback, 128 blz., €16,95
Wat fijn dat de meest veelzijdige wandelprovincie van ons land zo centraal gelegen is. In deze provinciewandelgids leiden de ervaren routemakers van de Trage Tochten de wandelaar over bospaden van de Utrechtse Heuvelrug, over graskades in het Groene Hart en door de uiterwaarden langs brede rivieren.
Van berg tot polder wijzen ze ons op vistrappen, kastelen, vestingwerken, en pannenkoekenhuizen en laten ze ons zelfs in een bejaardenhuis koffiedrinken.
Als kers op deze wandeltaart worden wij getrakteerd op een prachtige Stadse Tocht in Utrecht. Een must-have voor de inwoners van Utrecht en een fijne gids voor wie hier nog niet de weg weet.
Rob Wolfs en Rutger Burgers zijn door de wol geverfde route-makers. De afgelopen decennia brachten zij in heel Nederland al de mooiste wandelpaden in kaart. Hun Trage Tochten zijn inmiddels een begrip in de wandelwereld.
 
* GOUDRIAAN, Gerard - Stadswandelingen: Utrecht acht keer anders, uitg.: Gegarandeerd Onregelmatig (juni 2019), ISBN 9789078641735, paperback, 128 blz., formaat: 12,6x21cm, €16,95
Deze gids voert de wandelaar in acht verschillende thema's langs de mooiste plekken in Utrecht. Soms met heel veel historie en soms juist gloednieuw. Soms klein en intiem, maar ook groots en meeslepend. Ook de verstokte Utrechter zal verrast zijn over de hoeveelheid ongebaande paden die Goudriaan bewandelt van het ene bijzondere kijkpunt naar het andere. In bijna 80 kilometer reeg hij maar liefst ruim 100 kijkpunten aaneen. Een fraai stukje slow-citymarketing!
Gerard Goudriaan is een ervaren stadsgids. Met zijn gids Amsterdam acht keer anders bewees hij al dat een stad zich wandelend het best laat verkennen.Behalve Utrecht en Amsterdam kent hij ook Berlijn en Parijs op zijn duimpje en verzorgt hij in deze steden excursies.
Tijdens zijn wandelingen let hij op architectuur, erfgoed en stadsontwikkeling. Maar minstens zo belangrijk is het kijken naar mensen en het bezoeken van leuke cafés, terrassen en restaurants. Met deze wandelgids kom je dan ook gegarandeerd langs de nodige aantrekkelijke horeca.
 
 
*  KROON, Kees de - Tien Heuvelrugse Wandelroutes: Utrechtse Heuvelrug-zuid en Langbroekerweteringgebied, uitg.: BDU (2012), ISBN 9789087881740, paperback, 144 blz., €14,95
Deze rijk geïllustreerde wandelgids biedt u de mogelijkheid het prachtige landschap van de Stichtse Lustwarande, in de zuidelijke zoom van de Utrechtse Heuvelrug tussen Doorn en Elst, te verkennen.
Kees de Kroon zette voor u tien routes uiteen, die variëren van 4,5 tot 15 km.
Naast de foto's geven beschrijvingen van wat u onderweg passeert aan landgoederen, kastelen, boerderijen en buurten een goede impressie van de onderhavige natuur en cultuur.
Bovendien zijn 28 vogels in het wandelgebied beschreven naar herkenning, vliegbeeld, geluiden en gedrag.
.
.
 
 
*  RIETBERG, Bert - Wandelgids Grebbeliniepad: Ochten Rhenen Spakenburg, uitg.: W-Books (2e ed.2017), ISBN 9789462580152, paperback, 120 blz., €13,95
Wandelen in Grebbelinie heeft iets geheimzinnigs; de sporen van 200 jaar vestinggeschiedenis liggen overal verborgen in het groen. In deze vernieuwde uitgave van de Wandelgids Grebbeliniepad is de linie voor het eerst over de gehele lengte te bewandelen. Met de toevoeging van het ontbrekende deel door de Neder-Betuwe langs o.a. het Hoornwerk aan de Spees, telt het gehele wandeltracé nu bijna 90 kilometer. De gids bevat daardoor 9 extra pagina's met kaarten, routebeschrijvingen en achtergrondinformatie.
Voor wandelaars die het wandelen willen combineren met varen, zijn op de kaarten bij de routes langs de Eem de aanlegplaatsen van de fietsboot Eemlijn toegevoegd. In deze uitgebreide editie zijn tevens nieuwe foto’s opgenomen van recent herstelde fortificaties als het Fort aan de Buursteeg, de Post van Lambalgen, de ‘zevenklapper’ in Veenendaal en de coupures in Leusden. Tevens is de route bij Amersfoort gewijzigd en vindt u routesuggesties bij Rhenen en Spakenburg om nog meer van de Grebbelinie te ontdekken.
 
 
* SCHAGT, Bart van der - Provinciewandelgids Utrecht, uitg.: Anoda Publishing (maart 2020), ISBN 9789491899348, paperback, 96 blz., formaat 216x135x7mm, €14,95
21 leuke wandelroutes - van kort tot lang - in stad, landschap en natuur - voor elk wat wils - goed bereikbaar met openbaar vervoer.
De 21 wandelroutes in dit boekje zijn zeer divers en laten de karakteristieke kenmerken en grote verscheidenheid van de provincie Utrecht zien: in het westen routes door de uitgestrekte, vogelrijke veenweidegebieden, in het noordwesten de stille, lommerrijke bossen van De Vuursche, in het oosten pittige tochten over de Utrechtse Heuvelrug en in het zuiden door het coulisserijke landschap van de Vijfheerenlanden. Daarnaast staan er ook twee leuke, groene stadswandelingen in: door Utrecht en Amersfoort. (Wandel)Bart van der Schagt is de geestelijk vader van de zeer populaire wandelrouteserie "Groene Wissels'. Daarnaast is hij de bouwer van de internationale NS-wandelingen, producent van de NS-themawandelroutes en NS wandelboekjes, wandeladviseur bij NS, Supporter van Bewegen en NS-wandelambassadeur.
.
 
 
*  VOLKERS, Kees en A. Rosmüller -Wandelen binnen de singels van Utrecht, uitg.: Gegarandeerd Onregelmatig (1e ed. 2011), ISBN 9789078641001, paperback, 128 blz., €16,95
Met een 2000 jaar oude historie en 1400 rijksmonumenten is Utrecht een van de meest monumentale steden van Nederland. Het gros daarvan ligt 'binnen de singels'.
Deze gids laat u in zes wandelingen kennis maken met de historische binnenstad van Utrecht en zijn monumenten. Wandelen binnen de singels van Utrecht is geschreven door Kees Volkers, omgevingshistoricus en Utrechtkenner. Hij maakte eerder (met Anton Rosmuller) de succesvolle gids Wandelen buiten de binnenstad van Utrecht.
.
.
.
 
 
*  VOLKERS, Kees en A. Rosmüller -Wandelen buiten de binnenstad van Utrecht, uitg.: Gegarandeerd Onregelmatig (3e ed.juli 2019), ISBN 9789078641117, paperback, €16,95
In deze fraaie gids nemen wandelaar/dichter Anton Rosmüller en Utrecht-historicus Kees Volkers u mee op hun wandeltochten door de Utrechtse 'buitenstad'. Geen boslanen of akkerwegen, maar 'urban walking': ontspannen lopen over rustige paden, door stedelijk groen, langs rivieren en kanalen, en onverwachte historie. En altijd wel een park, waterkant of uitspanning in de buurt, om de vele indrukken te verwerken.
Met een totale afstand van 160 kilometer, verdeeld over 13 wandelingen van 6 tot 20 km, is deze Utrechtroute omgetwijfeld de langste stadswandeling van Nederland. Alle wandelingen beginnen en eindigen bij de stadssingel en slingeren door de boeiende buitenschil van de Domstad. Niet alleen een prima wijze om de genoegens van het langeafstandswandelen te combineren met de aantrekkelijke kanten van de stedelijke omgeving. Maar ook een uitgelezen mogelijkheid om de stad Utrecht in al haar geledingen te leren kennen.
.
 
 
*  WOLFS, Rob en Ad Snelderwaard - Wandelen over de Utrechtse Heuvelrug, uitg.: Gegarandeerd Onregelmatig (2015), ISBN 9789078641384, paperback, 128 blz., €16,95
Wandelen over de Utrechtse Heuvelrug is wandelen in het hart van Nederland. In maar liefst vijftien rondwandelingen doorkruis je de meest uiteenlopende landschappen. Van uitgestrekte heidevelden naar lommerrijke lanen en over kronkelige bospaden naar de toppen van de heuvelrug. Je daalt zelfs een paar keer af naar de uiterwaarden van de Rijn.
Alle routes gaan zoveel mogelijk over onverharde paden zodat de wandelaar zo min mogelijk wordt gestoord door auto's en elektrische fietsers. Vanzelfsprekend wordt bij iedere wandeling vermeld hoe je per openbaar vervoer bij het startpunt kunt komen of waar je je auto kunt parkeren. Ook wordt aangegeven of (aangelijnde) honden zijn toegestaan.
De samenstellers, Rob Wolfs en Ad Snelderwaard, zijn door de wol geverfde routemakers die als geen ander de weggetjes en paadjes weten te vinden die doorgaans over het hoofd worden gezien.
 
 
*  Streekpad 13   Utrechtpad  162 km Rondom de stad Utrecht, uitg.: NIVON (2007), ISBN 9789070601935, paperback,  UITVERKOCHT - NIET MEER LEVERBAAR
 
 
 
geschiedenis:
 
* JOUWE, Nancy et al - Slavernij en de stad Utrecht, uitg.: Walburg Pers (juli 2021), ISBN 9789462497689, paperback, ca.224 blz., formaat 15x23cm, €24,99
Net als andere bekende Hollandse bestuurs- en handelscentra was ook de stad Utrecht nauw betrokken bij de slavenhandel en slavernij. Maar hoe zag die verwikkeling - in de schaduw van steden als Amsterdam en Rotterdam - er eigenlijk uit? Hoe profiteerde Utrecht van de slavenhandel en de producten die uit slavenarbeid voortkwamen?
Welke invloed had de bovenlaag van stedelijke bestuurders en investeerders op de levens van de vele tot slaaf gemaakten in Oost en West? En hoe zat het met de kerk? Waarom werd Utrecht een centrum van abolitionisme? Welke sporen van het koloniale verleden draagt de stad nu nog? En hoe gaan Utrechters vandaag de dag met de geschiedenis van slavernij om?
In korte essays laten de schrijvers van Slavernij en de stad Utrecht vanuit steeds een ander perspectief hun licht schijnen op de Utrechtse betrokkenheid bij het mondiale slavernijverleden.
 
 
*  BOER, Arjen de & anderen - Neude, Hart van Utrecht, uitg.: W-Books (maart 2020), ISBN 9789462583825, gebonden, 160 blz., €24,95
De Neude was de plaats waar executies plaatsvonden en lokale poloitici bij de waterpomp belangrijke zaken bespraken. Nationaal was het plein van belang want prins Maurits dankte er in 1618 de waargelders (huursoldaten) af en keizer Napeoleon bezocht er in 1811 de Munt waar onze nationale muntstukken werden geslagen.
De Munt maakte plaats voor een groot en imposant postkantoor (architect Crouwel), dat intussen weer tot stadsbibliotheek en winkelcentrum is verbouwd. In 1961 werd aan het plein het toen hoogste kantoorgebouw van Nederland, van de architect Maaskant, gebouwd. Dit boek vertelt de verhalen van alles wat er in de loop der eeuwen op dit plein heeft plaatsgevonden.
.
.
 
 
* LANSINK, Victor & Nelleke Feenstra - Utrecht 1930-1960: De stad door de ogen van fotograaf F.F.van der Werf, uitg.: W-Books (nov.2019), ISBN 9789462583627, gebonden, 128 blz., formaat 318x247x18mm, €24,99
Frans Ferdinand van der Werf (1903-1984) was een van de meest vooraanstaande fotografen van de stad Utrecht. Als geen ander wist hij het juiste standpunt of het juiste moment te vinden om een bijzondere gebeurtenis vast te leggen, vaak met gevoel voor drama, maar ook voor de hilariteit die een situatie kan oproepen, zoals de foto van de brandweerman die een paspop uit een brandend warenhuis redt Daarnaast was Van der Werf altijd op zoek naar karakteristieke types, die hij tijdens hun dagelijkse werkzaamheden vastlegde, zoals de baggeraars van de Utrechtse grachten en de orgelman in de Sterrenwijk. Maar ook hoogwaardigheidsbekleders, beroemdheden en leden van de koninklijke familie verschenen regelmatig voor de lens. Menige Utrechter is door Van der Werf geportretteerd in zijn fotostudio Camera Obscura aan de Kromme Nieuwegracht. Maar vooral vermaard zijn de stemmige stadsgezichten die Van der Werf met veel gevoel voor compositie in beeld bracht: het berijpte Singelplantsoen, de Oudegracht in tegenlicht, de kaartspelende mannetjes in het Julianapark. Nostalgisch, historisch, maar zonder opsmuk. Kortom, Utrecht op zijn mooist.
 
 
*   KRIJNEN, Paul & Jetty Krijnen-Van der Sterre - Grolmans Utrecht: De Stad rond 1900, uitg.: Thoth (2008), ISBN 9789068684407, gebonden [22x28cm], 144 blz., bevat 125 kleurenillustraties, UITVERKOCHT - NIET MEER LEVERBAAR
In de tweede helft van de negentiende eeuw maakte de stad Utrecht een cruciale ontwikkeling door. Utrecht werd van een wat ingedutte provinciehoofdstad tot centrum van nieuwe spoor-en waterwegen. Het bevolkingsaantal nam fors toe en nieuwe winkels, industriële bedrijven en handelsondernemingen bloeiden op. Het aanzien van Utrecht veranderde als gevolg van deze ontwikkelingen in hoog tempo.
De kunstenaar Anthony Grolman maakte er zijn levenswerk van om het stadsbeeld van zijn tijd vast te leggen. In heldere kleuren en met veel oog voor details vervaardigde hij honderden aquarellen van karakteristieke huizen die op de nominatie stonden afgebroken te worden, straten die verbreed werden en winkels die verbouwd zouden worden. Ook achterafstraatjes werden door hem vastgelegd. Zijn tekeningen zijn gestoffeerd met toevallige voorbijgangers waardoor een levendig beeld van de stad ontstaat.
 
 
 
* VOLKERS, Kees - 175 jaar Utrecht spoorstad: Wandelen en fietsen langs spoorwegerfgoed, uitg.: Stokerkade (2018), ISBN 9789079156467, gebonden, 80 blz., formaat 15x20cm, €12,50
175 jaar geleden, om precies te zijn op 6 december 1843, opende de Nederlandsche Rhijn Spoorwegmaatschappij op feestelijke wijze de spoorlijn Amsterdam-Utrecht. In de jaren daarna groeide Utrecht uit tot het belangrijkste spoorwegknooppunt van Nederland. In de stad verrezen niet alleen stations, maar ook werkplaatsen, seinhuizen, viaducten, bruggen en woningen voor het personeel. De grootste spoorwegmaatschappijen bouwden hier hun hoofdkantoren.
Anno nu is het onlangs vernieuwde Utrecht Centraal nog altijd het centrum van ons nationale spoorwegstelsel en telt het station de meeste treinreizigers van ons land. Vanuit het moderne hart zijn een wandel- en een fietsroute uitgezet langs het spoorwegerfgoed in de stad Utrecht.
Laat u verrassen door het nieuwe Utrecht Centraal en volg het spoor langs meer dan 80 grote en kleinere monumenten die herinneren aan de 175-jarige spoorweggeschiedenis van Utrecht.
 
 
* KAM, René de - De kleine geschiedenis van Utrecht voor dummies, uitg.: BBNC (4e ed.juni 2017), ISBN 9789045353357, paperback, 80 blz., formaat 11,5x16,5cm, €9,99
Utrecht is een stad vol verhalen. Van Romeinse soldaten die een fort bouwden op de zuidoever van de Rijn. Van rijke geestelijken die woonden op grote terreinen midden in de stad. Maar ook van middeleeuwse handelaren die van de Oudegracht een belangrijke stadshaven maakten van wel twee kilometer lang. Tegenwoordig is Utrecht een bruisende stad aan de voet van de Domtoren met een mooi historisch centrum en grote moderne woonwijken.
René de Kam is historicus en werkt bij Erfgoed van de gemeente Utrecht. Hij maakte meerdere boeken en tentoonstellingen over de geschiedenis van de stad.
 
 
 
 
 
 
 
landkaarten - fietskaarten:
 
Falk/VVV Fietskaart (1:50.000) met fietsknooppuntennetwerk, LF-routes en VVV-informatie:
 
*  Falk/VVV fietskaart met knooppunten, 1:50.000,blad 11  Rivierenland, bevat toer. info en register, €11,99
*  Falk/VVV fietskaart met knooppunten, 1:50.000,blad 12  Utrecht, bevat toer. info en register, €11,99
*  Falk/VVV fietskaart met knooppunten, 1:50.000,blad 13  Kop van Holland, bevat toer. info en register, €11,99
*  Falk/VVV fietskaart met knooppunten, 1:50.000,blad 14  Zuid-Holland-noord, bevat toer. info en register, €11,99
*  Falk/VVV fietskaart met knooppunten, 1:50.000,blad 15  Zuid-Holland-zuid, bevat toer. info en register, €11,99
 
 
Wandelkaarten van Staatsbosbeheer (SBB) 1:25.000
 
Samen met Falkplan BV heeft Staatsbosbeheer haar uitgebreide gebiedskennis in kaart gebracht. Met als resultaat een serie kaarten die de sleutel vormt voor een ontdekkingstocht door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Tal van uitgestippelde wandelroutes wijzen u de weg door bossen en duinen, over heide en zandverstuivingen en langs beken en moerassen. Maar met deze kaart op zak kunt u ook zelf uw route bepalen en u laten verrassen door alles wat de natuur te bieden heeft.
 
*  SBB blad 23 De Vuursche 1:25.000,  €8,50
*  SBB blad 24 Midden-Veluwe 1:25.000,  €8,50
*  SBB blad 25 Utrechtse Heuvelrug 1:25.000,  €8,50
 
 
 
 
 
 
Boekhandel INTERGLOBE
* * * Reisboekhandel INTERGLOBE, Vinkenburgstraat 7, 3512 AA Utrecht * * *
 
Bestellingen  Boeken en/of landkaarten bestellen is eenvoudig.
 
Stap 1: Selecteer en kopieer (Ctrl-C) de titelbeschrijving(en) van de publicatie(s) die u wilt bestellen.
 
Stap 2: Open uw emailprogramma via deze link en plak (Ctrl-V) de titelbeschrijving(en) in uw emailbericht. Vermeld ook uw naam en volledig adres. Vermeld als onderwerp: bestelling, gevolgd door een willekeurig door u te kiezen 6-cijferig nummer. Dit nummer is uw referentienummer.
 
Stap 3: Zend uw email-bestelling aan: bestel@interglobetravel.nl
 
Opmerking: als bovenstaande methode op uw computer niet lukt, kunt u uw bestelling natuurlijk ook via Hotmail, Yahoo, Gmail of een andere emaildienst aan ons zenden.
 
Stap 4: Maak het totaalbedrag van uw bestelling(en) over op bankrekening
NL71 INGB 0005 3180 28  ten name van Interglobe Utrecht. Vermeld bij 'Mededelingen' het  6-cijferige referentienummer (zie stap 2).
Als u bestelt vanuit het buitenland: de BIC-code is  INGBNL2A .
 
Wij berekenen binnen Nederland géén verzendkosten. Bij zendingen naar het buitenland wordt standaard €5,00 verzendkosten in rekening gebracht.
 
Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling zo snel mogelijk aan u verzonden.
 
Als uw bestelling niet direct kan worden geleverd ontvangt u per email bericht over de vermoedelijke leverdatum.
 
 
+ + + + +
 
Boekhandel INTERGLOBE, niet alleen voor reisgidsen en landkaarten
U kunt bij ons elk leverbaar boek bestellen. Romans, boeken over psychologie, kamerplanten, sport, thrillers… alles is mogelijk.
E-mail uw bestelling met zoveel mogelijk details (bijvoorbeeld auteur, titel, uitgever, ISBN) naar bestel@interglobetravel.nl , of bel ons op 06 5151 2010. U ontvangt van ons een prijsopgave. Na ontvangst van uw betaling op bankrekening
NL71 INGB 0005 3180 28  ten name van Interglobe Utrecht wordt uw bestelde boek zo snel mogelijk toegestuurd of bij u bezorgd.
 
+ + + + +
 
 
 
 
 
 
[HXI1704]