[Alpenvereinskarten] [Kompass Kaarten] [Nelles Maps] [Tabacco Kaarten] [* Kokogrove Chalets Seychellen *]

Home

(Reis)literatuur

Afghanistan

Afrika continent

AlbaniŽ

Algerije

Amerika continent

Andorra

Angola

Antarctica

Antigua Barbuda

ArgentiniŽ

ArmeniŽ

Aruba

AustraliŽ

Azerbeidzjan

A z i Ž

Bahamas

Bahrein

Bangladesh

Barbados

BelgiŽ

Belize

Benin

Bermuda

Bhutan

Birma (Myanmar)

Bolivia

Bonaire

BosniŽ-Herzegovina

Botswana

BraziliŽ

Brunei

Bulgarije

Burkina Faso

Burundi

Cambodja

Canada

Canarische Eilanden

CAR Centr Afr Rep

Cayman Islands

C h i l i

C h i n a

Colombia

Comoren

Congo Brazzaville

Congo Kinshasa

Cook Islands

Costa Rica

C u b a

CuraÁao

Cyprus

Denemarken

Djibouti

Dominica

Dominicaanse Rep

Dubai & AbuDhabi (VAE)

Duitsland

Ecuador

Egypte

El Salvador

Equatoriaal Guinea

Eritrea

Estland

Ethiopie

Europa

FaerÝer

F i j i

Filippijnen

Finland

Frankrijk

Frans Guyane

Gabon

Gambia

GeorgiŽ

Ghana

Grenada

Griekenland

Groenland

Groot-BrittanniŽ

GB Londen

GB Schotland

Guadeloupe (F)

Guatemala

Guinťe

Guinťe Bissau

Guyana

Haiti

Honduras

Hongarije

Hong Kong

Ierland

IJsland

I n d i a

IndonesiŽ

Irak Iraq

I r a n

IsraŽl

ItaliŽ

Ivoorkust

Jamaica

Japan

Jemen

JordaniŽ

KaapverdiŽ

Kameroen

Kazachstan

Kenia

KirgiziŽ

Koeweit

Kosovo

KroatiŽ

L a o s

Lesotho

Letland

Libanon

Liberia

L i b i Ž

Litouwen

Luxemburg

Madagascar

Malawi

Malediven

MaleisiŽ

M a l i

Malta

Marokko

Martinique

MauritaniŽ

Mauritius

Mayotte

Mexico

MoldaviŽ

MongoliŽ

Montenegro

Mozambique

NamibiŽ

Nederland

NL Geschiedenis

NL Utrecht

Nepal

New Caledonia

Nicaragua

Nieuw-Zeeland

Niger

Nigeria

Noord-Korea

Noord-MacedoniŽ

Noorwegen

OekraÔne

Oezbekistan

Oman

Oostenrijk

Pakistan

Palau

Palestina

Panama

Papua New Guinea

Paraguay

Peru

Polen

Portugal

Puerto Rico

Qatar

La Rťunion (F)

RoemeniŽ

Rusland

Rwanda

Saint Lucia

Saint Vincent

Samoa

S„o Tomť e Principe

Saudi ArabiŽ

Senegal

ServiŽ

Seychellen

Sierra Leone

Singapore

Sint Maarten

SloveniŽ

Slowakije

Solomon Islands

SomaliŽ Somaliland

Spanje

Spitsbergen

Sri Lanka

Sudan & Zuid Sudan

Suriname

Swaziland

SyriŽ

Tadzjikistan

Tahiti

Taiwan

Tanzania

Thailand

Timor-Leste

Togo

Tonga

Trinidad

Tsjaad

TsjechiŽ

TunesiŽ

Turkmenistan

Uganda

Uruguay

Vanuatu

Venezuela

Verenigde Staten

Vietnam

Virgin Islands

Wereld

Witrusland

Zambia

Zimbabwe

Zuid-Afrika

Zuid-Korea

Zweden

Zwitserland

Catalogus

Astronomie

Fotografie

Gezondheid

Maatschappij

Vogelboeken

ntv

Disclaimer

Contact

Turkije

NOG TE VERSCHIJNEN REISGIDSEN BOEKEN EN LANDKAARTEN
 
 
AFG
*  GHAFARI, Zarifa - Zarifa: de strijd van een vrouw in een mannenwereld, uitg.: Alfabet (sep.2022), ISBN 9789021341569, paperback, 256 blz., formaat 13,6X21,5cm, Ä22,99
Zarifa Ghafari werd op zesentwintigjarige leeftijd de jongste vrouwelijke burgemeester in Afghanistan. Inmiddels is ze bijna dertig en leeft ze onder zware politiebeveiliging in Duitsland. Ze groeide op onder het repressieve regime van de Taliban, maar wist zich te ontwikkelen tot voorvechtster van vrouwenrechten. Haar benoeming tot burgemeester van de conservatieve provincie Maidan Wardak ging niet zonder slag of stoot: extremisten probeerden haar de toegang tot haar kantoor te ontzeggen, haar mannelijke collegaís vertrokken uit protest. Zes keer overleefde Ghafari een aanslag op haar leven. Haar vader moest haar strijd bekopen met zijn leven. Toen de Taliban in 2021 opnieuw de macht grepen, kon ze niet anders dan vluchten.
In ĎZarifaí vertelt Ghafari haar indrukwekkende verhaal. Ze laat zien hoe het was om op te groeien in een door de Taliban geteisterd land en beschrijft daarmee de turbulente recente geschiedenis van Afghanistan.
 
 
 
AUS
*  BIRCH, Tony - Het witte meisje, uitg.: MozaÔek (aug.2022), ISBN 9789023961215, paperback, 336 blz., formaat 13,5X21,5cm,  Ä21,99
Het witte meisje van Tony Birch is een literaire roman over het verwoestende Australische beleid van de jaren zestig om inheemse kinderen uit hun families te verwijderen.
Odettes dochter verdwijnt en laat haar kleindochter Sissy bij haar achter. Dat is niet zonder gevaar: de autoriteiten zijn op zoek naar Aboriginal-kinderen om ze bij hun families weg te halen, maar Odette slaagt erin onder de radar te blijven.
Maar dan arriveert er een nieuwe politieagent in het Australische plattelandsstadje, vastbesloten om de wet te handhaven. Odette zal alles moeten riskeren om Sissy te redden.
 
 
 
 
 
SUR
*  MEDEMA, Marlies - Papieren paradijs: het waargebeurde verhaal van een domineesvrouw die in 1845 emigreerde naar Suriname, uitg.: MozaÔek (juli 2022), ISBN 9789029732970, paperback, ca.400 blz., formaat 13,5X21,5cm,  Ä17,99
Papieren paradijs van Marlies Medema vertelt het waargebeurde verhaal van een domineesvrouw die niet naar Suriname wil emigreren. Maar toch drijven de ambities van haar man, dominee Arend van den Brandhof, haar in 1845 de oceaan over. Hij gelooft dat het leven in Suriname beter is dan in Nederland, dat op dat moment zo goed als failliet is. In Suriname wil hij een plantage stichten, waar boeren op een eerlijke manier producten kunnen verbouwen voor de rest van de bevolking. Anna houdt van hun leven in Nederland en wil niet weg. Maar na jaren van voorbereiding en echtelijke ruzies is de emigratie uiteindelijk toch een feit.
Wanneer Anna en Arend met hun gezin en een paar honderd boeren in Suriname aankomen, wacht hun een grote teleurstelling. Het land van belofte blijkt een onherbergzame jungle. Hoe moet Anna hier een goed leven opbouwen voor haar gezin en zichzelf?
In dit indrukwekkende debuut vertelt Marlies Medema het indringende verhaal van een sterke vrouw die onder de meest moeilijke omstandigheden moet overleven en toch haar eigen waarden behoudt.
 
 
*  HOEVEN, Wilma van - DalmatiŽ: voor wie het wil ontdekken, uitg.: Edicola PassePartout Reisgidsen (juni 2022), ISBN 9789493160965, paperback, 160 blz., formaat 220X172X15mm,  Ä22,50
PassePartout DalmatiŽ is geen echte reisgids, maar een gids vol persoonlijke ervaringen van de auteur.  Met handige Ďinsiderí weetjes, culinaire tips en praktische zaken.  Met ruim 200 fotoís van de auteur zelf, korte stadswandelingen met winkeltips in de oude stadscentra. Deze reisgids is een must have voor hen die een reis voorbereiden naar DalmatiŽ.
Of je nou van uitgestrekte ongerepte natuur houdt, graag met eigen voeten in oude culturen rondloopt of het meest geniet van een zorgeloze tijd met veel zon en verkoelend zeewater, in DalmatiŽ vind je het allemaal bij elkaar. DalmatiŽ strekt zich uit over ruim vierhonderd kilometer tussen de historische steden Zadar en Dubrovnik. Het heeft ťťn van de mooiste kustlijnen van Europa, vol idyllische baaien, hoge kliffen, oude steden, pittoreske plaatsen en meer dan 1000 eilanden. DalmatiŽ is een veelzijdig eldorado voor cultuur en natuurvorsers, water(sport)liefhebbers en zonaanbidders. 
Wilma van Hoeven, voorheen culinair redacteur bij o.a. Libelle, woont met veel plezier sinds 2012 middenin DalmatiŽ, vlakbij het eiland Murter. Zij neemt de lezer dan ook graag mee naar haar favoriete plekjes, traditionele en eigentijdse festivals, winkeltjes met originele (handgemaakte) en laat je, als je wilt thuis al, meeproeven van de eerlijke Dalmatische keuken.
 
 
EEt
 
*  HAMEL, Jan Willem - Reishandboek Polen, uitg.: Elmar (mei 2022), ISBN 9789038928135, paperback, 320 blz., formaat 11,5x16,5cm,  Ä18,95
Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
INO
*  GERUNGAN, Lonny - De authentiek Indische Keuken: orginele recepten uit Nederlands IndiŽ, uitg.: Fontaine (okt.2022), ISBN 9789059561281, gebonden, 432 blz., formaat 254X180X38mm, ca. Ä29,99
Auteur en televisiekok Lonny Gerungan heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een specialist van de oosterse keuken. Hij schreef verscheidene culinaire boeken over zijn geboorteland IndonesiŽ, waarin hij steeds de verschillen met de Indische keuken benadrukte. Voor de samenstelling van De Authentiek Indische Keuken dook Lonny Gerungan in de culinaire historie van Nederlands-IndiŽ, dat ruim driehonderd jaar koloniale banden met ons land heeft gehad. Hij noemt de Indische keuken de eerste fusionkeuken van Nederland, met een eigen karakter en een eigen smaak.
ĎDe Authentiek Indische Keukení is met ruim 350 originele recepten het eerste standaardwerk over de Indische keuken, die in Nederland als een van de belangrijkste uitingen van de Indische cultuur wordt beschouwd.
ĎDe Authentiek Indische Keukení is meer dan een kook- en receptenboek. Uitgebreid wordt ingegaan op de culturele en culinaire historie van Nederland en Nederlands-IndiŽ. Daarnaast wordt in deze uitgave veel informatie gegeven over de kruiden, specerijen, groenten en andere ingrediŽnten die de Indische keuken zijn eigen karakter en smaak geven.
Door de realisatie van dit standaardwerk blijft de Indische keuken met zijn bijzondere recepturen definitief voor de latere generaties behouden.
 
 
 
 
* RIETVELD, Dick - Reishandboek Rusland Het Europese deel: Praktische en Culturele Reisgids met alle bezienswaardigheden, uitg.: Elmar (verschijning onzeker), ISBN 9789038927060, paperback, 272 blz., volledig in kleur, Ä18,95
 
 
 
 
 
 
 
.
 
SPA
*  DECLERCK, Emmie - Madrid en omgeving: De leukste hoofdstad van Europa, uitg.: Edicola Publ., (mei 2022), ISBN 9789493160897, paperback, 160 blz., 220X170X15mm,  Ä22,50
PassePartout reisgids Madrid gaat langs kleurrijke wijken, bruisende tapasbars, paleizen van royale afmetingen, prachtige parken, indrukwekkende uitzichten, heerlijke dakterrassen, pittoreske pleinen. Madrid, de stad die nooit slaapt. Deze hoofdstad, een van de populairste bestemmingen in Spanje, heeft een onstuitbare energie die menig nieuwkomer al heeft doen besluiten er nooit meer weg te gaan
Niet voor niets noemt men de madrileŮos Ďgatosí, katten. Het is ook de stad waar iedereen welkom is: iedereen is madrileŮo.. Voor de toerist valt er veel te ontdekken en vooral ook te genieten van de Spaanse cultuur die echt leeft in Madrid. Ook de omgeving biedt veel moois: verschillende stadjes in de omgeving zijn UNESCO-erfgoed en herbergen een koninklijke geschiedenis.††
Auteur Emmie Declerck werd al verliefd op de stad toen ze nog studeerde en er herhaaldelijk op bezoek ging. Later ging ze er wonen, gaf Engelse les aan de Bank van Spanje en fietste Nederlandstalige toeristen de stad rond.†In de succesvolle PassePartout Spanje-reeks, die ze coŲrdineerde en redigeerde, schreef ze al de reisgids Baskenland, Rioja & Navarra Ė Genieten in het groene Spanje. Daarnaast verschijnen haar Spanje artikelen en column onder meer in Por Favor magazine.
 
 
 
 
 
 
*  WESTON, Lisanna en Rowdy Schellingerhout & Denise van den Nieuwendijk - Nieuw-Zeeland: Een rondreis over het Noorder- en Zuidereiland, uitg.: Edicola (mei 2022), ISBN 9789493201712, paperback, 160 blz., formaat 17x21cm, Ä22,50
Nieuw-Zeeland, het land van hobbits, schapen, besneeuwde bergtoppen, watervallen, adrenaline en natuur. Door de goed bereikbare plekken, relatief korte afstanden en een prachtige balans tussen natuur en cultuur, is Nieuw Zeeland een van de meest geschikte landen ter wereld om een roadtrip te maken. Je hoeft maar een korte afstand te rijden om je weer in geheel nieuwe en altijd veranderende natuur te bevinden die nooit verveelt.
In dit boek schrijven auteurs Lisanna Weston, Rowdy Schellingerhout en Denise van den Nieuwendijk over een roadtrip over het Noorder- en Zuidereiland van dit indrukwekkende land, waar de auteurs lange tijd hebben gewoond.
Ze nemen de lezer mee langs adembenemende hoogtepunten  zoals Auckland, Hobbiton, Rotorua. De Tongariro Alpine Crossing, Wellington, Abel Tasman National Park, Queenstown, Millford Sound, Mount Cook en Christchurch worden niet overgeslagen. Maar ook de minder bekende plekjes worden niet overgeslagen.
De auteurs hopen je te inspireren met de Ďoff the beaten trackí spirit, die wij als onafhankelijke reislustige Nederlanders allemaal wel een beetje herkennen.
 
 
 
 
 
 
*  HUXLEY, Aldous - Heerlijke nieuwe wereld [oorspr.: Brave New World, vertaling: Pauline Moody], uitg.: Meulenhoff (juni 2022), ISBN 9789029094450, gebonden, 256 blz., Ä20,00
Een prachtige nieuwe uitgave van een indrukwekkende klassieker, die urgenter voelt dan ooit. De profetische toekomstroman bij uitstek waarmee Huxley geschiedenis schreef.
Ver in de toekomst hebben de Wereldchefs de ideale samenleving gecreŽerd. Door slim gebruik van genetische manipulatie, hersenspoeling en recreatieve seks en drugs zijn alle burgers tevreden consumenten. Bernard Marx lijkt als enige een onbestemd verlangen te koesteren om los te breken. Een bezoek aan een van de laatste wildenreservaten waar het oude, onvolmaakte leven nog steeds bestaat, kan zijn verlossing betekenen.
Huxleys briljante toekomstfantasie, die vrij profetisch is gebleken, werpt een ongenadig licht op het heden en wordt beschouwd als zijn absolute meesterwerk.
.
.
 
 
 
 
 
 
 
*  TIMMERMAN, Dirk - Malta & Gozo: voor wie het wil ontdekken, uitg.: Edicola (juni 2022), ISBN 9789493201729, paperback, 160 blz., formaat 17X21cm, Ä22,50
Voor de vakantieganger die deze eilanden uitkiest als vakantiebestemming, verschaft de auteur op een luchtige en toegankelijke manier informatie en tips. Dit boek is dan geen traditionele reisgids. De auteur geeft ons een aparte kijk op Malta en Gozo.
Met ruim driehonderd fotoís geeft dit inspiratieboek een mooi beeld van deze uitzonderlijke eilanden. Naast een aantal belangrijke bezienswaardigheden, worden met name de minder bekende plekjes verkend. Een bezoek aan Malta van noord tot zuid, Gozo en Comino.  Maar ook Ďzoomtí de auteur in op de stranden, de gastronomie, de sporten, de muziek, de films, de evenementen, de festas, het vuurwerk, de boetiekhotels, shopping en entertainment.
Het geloof bracht de auteur, Dirk Timmermans,  in 2001 voor de eerste keer naar Malta en Gozo.  Hij was vooral gefascineerd door  de katholieke geloofsbeleving op de eilanden. Wat hem de volgende jaren nog tientallen keren naar het eiland zou doen terugkeren.  Sinds zijn eerste boekpublicatie naar aanleiding van Valletta als Culturele Hoofdstad van Europa in 2018 werd hij Malta en Gozo-schrijver en publiceerde hij de afgelopen jaren in verschillende landen diverse boeken over de Maltese eilanden.
 
 
*  WANROOY, Corine van - Reishandboek Japan, uitg.: Elmar (juni 2022), ISBN 9789038927053, paperback, Ä19,95
Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden.
Weinig bestemmingen ter wereld bieden zoín verscheidenheid aan natuur en cultuur als Japan. Waar u buiten de grote steden eindeloos kunt ronddwalen langs historische tempels, eeuwenoude paden, bergen en rivieren, krijgt u in de hypermoderne steden een duizelingwekkende glimp van de toekomst te zien. Bezoek het van energie barstende Tokyo, stomende vulkanen, slaap in een boeddhistische tempel in Kyoto, beklim Mt. Fuji, bekijk Dejima waar de Nederlanders ruim tweehonderd jaar exclusief handel dreven in Nagasaki, bezoek kastelen en tuinen waar u de geisha en samurai nog zo voor u kunt zien, en kom genieten van de heerlijke en perfect gepresenteerde Japanse keuken.
 
 
 
RUS
*  HOPSTAKEN, Eva - Reishandboek Trans SiberiŽ Express: praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden, uitg.: Elmar (verschijning onzeker), ISBN 9789038927176, paperback, ca.218 blz., Ä19,95
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
*  TROTTER REISGIDS - Trotter Colombia, uitg.: Lannoo (juli 2022), ISBN 9789401466226, paperback, 496 blz., formaat 128x200x28mm,  ca. Ä25,99 
Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters.
Tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen.
Verrassende anekdotes en topervaringen van Trotter.
Honderden budgetvriendelijke en uitgeteste horeca-adressen.
Kaarten en plattegronden waarop je al onze adressen terugvindt.
.
.
.
 
 
 
*  ROOIJ, Evert de - Lago di Garda: meer vol verhalen, uitg.: Edicola Publ.|Passepartout Reisgidsen, (juni 2022), ISBN 9789493201279, paperback, 160 blz., formaat 221x171x14mm,  Ä22,50
Het Lago di Garda (Gardameer) is nog altijd een van de grootste toeristentrekkers van ItaliŽ. Het landschap is wonderschoon, met de bloeiende oleanders, de citroenbomen en de cipressen en de berghellingen steil tegen het azuurblauwe water. Helaas beperken de meeste toeristen zich tot een bezoekje aan populaire hotspots als Sirmione, Lazise en Malcesine. Natuurlijk wordt daar in dit boek ook aandacht aan besteed, maar het is veel leuker als je ook de verhalen kent die het meer in petto heeft.
Alle historische gebeurtenissen lieten hun sporen na in het landschap. Zo vertellen de kastelen een verhaal over wisselende heersers, oorlogen en geweld. Ook voor de sportievelingen is er aan het Lago di Garda het nodige te beleven, in en op het water, maar ook daarbuiten. Je vindt het allemaal in deze geheel geactualiseerde en bijgewerkte editie van Lago di Garda, een meer vol verhalen.
Evert de Rooij studeerde Sociale Geografie, maar besloot om als wielerjournalist over de wereld te gaan reizen. Zijn hart verloor hij in ItaliŽ en inmiddels heeft hij negen boeken op zijn naam staan over Italiaanse regioís.
 
 
 
 
 
* ABBENES, Jelle - West-Griekenland: Met Nafpaktos, Mesolongi, Patras, Pyrgos en Olympia, uitg.: Edicola Publ., (mei 2022), ISBN 9789493259027, paperback, 160 blz., formaat 17x22cm, Ä22,50
Het Zeusheiligdom en sportcentrum Olympia behoort tot de mooiste oudheden van Griekenland en staat dan ook terecht op ieders bucket list. Maar voor de nieuwsgierige en ondernemende reiziger is er veel meer te zien en te doen. Bekend zijn de wetlands van Messolongi en Strofilia. Het enorme kruisvaarderskasteel van Chlemoutsi, en de Apollo-tempel van Bassai hebben de tijd haast ongeschonden doorstaan. Het gebied heeft imposante bergmassieven, en glooiende, met druiven begroeide heuvels. De watervallen van Nemouta en de Neda en het mysterieuze meertje van Tsivlos staan garant voor urenlang (zoet)waterpret. Er zijn talloze wandelingen te maken, we kunnen kanovaren op de Evinos of skiŽn bij Kalavryta. Tel daarbij op de grootste en mooiste stranden van de Peloponnesus, enkele schitterende post-Byzantijnse kerkjes en de bruisende derde stad van Griekenland, Patras. Zon, zee, heerlijk eten en de bijzondere gastvrijheid van de Griekse bevolking zijn natuurlijk gegarandeerd. Auteur Jelle Abbenes (1962) studeerde klassieke talen in Amsterdam en werkt als docent op het gymnasium, die zijn hart verloren heeft aan Griekenland en daar een deel van het jaar woont. Hij heeft meerdere boeken en artikelen over klassiek Griekenland op zijn naam staan, evenals een website en geeft hierover geregeld lezingen.
 
* DUIJSENS, Inge - Vogelgids voor beginners: ontdek de 50 mooiste vogels van de lage landen, uitg.: Edicola Publ. (juni 2022), ISBN 9789493201859, 128 blz., formaat 17x22cm, Ä19,95
Meer dan ooit staan de vogels in Nederland en BelgiŽ in de belangstelling en is het vogel spotten heel populair Inge Duijsens kiest in Vogelgids voor beginners niet voor een Ďtsunamií aan vogelsoorten waardoor de vogelspotter in spe niet weet waar te beginnen, maar selecteerde voor dit zeer toegankelijke boek de mooiste door haar zelf gefotografeerde vogels in Nederland en BelgiŽ en laat zien wat er allemaal te ontdekken valt. Een stimulans om naar buiten te gaan en om zelf deze 50 gewone en bijzondere vogels te gaan spotten in de nabije omgeving. Een aantal vogels kent iedereen wel en wordt gezien als onze ĎgewoneĎ soorten. Inge weet dan op haar bijzondere manier deze soorten vast te leggen en laat de lezer meegenieten van de prachtige natuur bij ons om de hoek. Van het eenvoudige pimpelmeesje dat zich als een parachuutje laat vallen tot het verborgen leven van de roerdomp, een reiger met een zeer goede schutkleur die een teruggetrokken leven leidt in het riet. Een vogelboek zoals nog niet eerder gepubliceerd!
 
 
archief: http://www.interglobetravel.nl/1606316.htm
 
 
 
 
BOEKHANDEL INTERGLOBE
* * * Reisboekhandel INTERGLOBE, Vinkenburgstraat 7, 3512 AA Utrecht * * *
Bestellingen  Boeken en/of kaarten bestellen is eenvoudig.
 
Stap 1: Kopieer (Ctrl-C) de titelbeschrijving(en) van de publicatie(s) die u wilt bestellen.
 
Stap 2: Open uw emailprogramma via deze link en plak (Ctrl-V) de titelbeschrijving(en) in uw emailbericht. Vermeld ook uw naam en volledig adres. Vermeld als onderwerp: bestelling, gevolgd door een willekeurig door u te kiezen 6-cijferig nummer. Dit nummer is uw referentienummer.
 
Stap 3: Zend uw email-bestelling aan: bestel@interglobetravel.nl
 
Opmerking: als bovenstaande methode op uw computer niet lukt, kunt u uw bestelling natuurlijk ook via Hotmail, Yahoo, Gmail of een andere emaildienst aan ons zenden.
 
Stap 4: Maak het totaalbedrag van uw bestelling(en) over op bankrekening
NL71 INGB 0005 3180 28  ten name van Interglobe Utrecht. Vermeld bij 'Mededelingen' het  6-cijferige referentienummer (zie stap 2).
Als u bestelt vanuit het buitenland: de BIC-code is:  INGBNL2A .
 
Wij berekenen binnen Nederland gťťn verzendkosten. Bij zendingen naar het buitenland wordt standaard Ä5,00 verzendkosten in rekening gebracht.
 
Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling per omgaande aan u verzonden.
 
Als uw bestelling niet direct kan worden geleverd ontvangt u per email bericht over de vermoedelijke leverdatum.
 
 
* * * * *
 
Boekhandel INTERGLOBE, niet alleen voor reisgidsen en landkaarten
U kunt bij ons elk leverbaar boek bestellen, dus ook boeken die niet op deze website staan vermeld. Romans, boeken over psychologie, kamerplanten, sport, thrillers, kunst, godsdienstÖ alles is mogelijk.
E-mail uw bestelling met zoveel mogelijk details (bijvoorbeeld auteur, titel, uitgever, ISBN) naar bestel@interglobetravel.nl , of bel ons op 06 5151 2010. U ontvangt van ons een prijsopgave. Na ontvangst van uw betaling op bankrekening
NL71 INGB 0005 3180 28  ten name van Interglobe Utrecht wordt uw bestelde boek zo snel mogelijk toegestuurd of bij u bezorgd.
 
 
* * * * *
 
 
 
 
 
[HXI1202]